Dialegs a l'era de Can Calopa

Districte
Sarrià-Sant Gervasi

Dialegs a l'era de Can Calopa

Reprenem els diàlegs a l'Era de Can Calopa, l'espai de debat que impulsem des de L'Olivera per abordar qüestions relacionades amb el patrimoni agroalimentari, l'agricultura periurbana, el consum responsable i la cultura gastronòmica. I ho fem amb una primera taula rodona dedicada al tomàquet Mandó, els horts urbans i la pagesia a Collserola.

La cuinera Ada Parellada, el pagès de La Rural i president de Collserola Pagesa, Alfred March i en Nacho Peres, responsable dels horts urbans de Green for Good parlaran sobre la recuperació de varietats antigues, la cuina amb consciència, el consum responsable, les dificultats que afronta la pagesia a Collserola i, en definitiva, dels reptes als quals ens enfrontem quan parlem de sobirania alimentària. 
I tot, regat amb el vi Vinyes Trobades elaborat per L'Olivera. 

Activitat co-organitzada per l'Espai de Consum Responsable, de l'Ajuntament de Barcelona.