Lambicus
Festival de cervesa a La Sagrera
Aquest dissabte 16 de novembre de 12 a 22 h, vine a la Nau Bostik i gaudeix d’un festival únic al cor de la Festa Major de la Sagrera.
Organitzat per la Nau Bostik juntament amb Lambicus i amb la gastronomia de Càspita, Lambostik ofereix cerveses belgues i catalanes de marques com Bierboi, Brebel, Cyclic i una representació del festival Rustic&Wild.
A més, hi haurà tallers gratuïts de homebrewing, la projecció del documental “Lambic: about time & passion,” la presentació de “Hidden Beers of Belgium,” música amb DJ’s i molt més.
Entrada gratuïta i gots a només 1 €!
_________________________________________________________
Documental Lambic: about time & passion
Lambic és un estil de cervesa que es produeix a Bèlgica des de fa centenars d’anys, i avui en dia encara manté aquest halo gairebé màgic en el seu procés i les misterioses llevats que ho fan possible.
Aquesta projecció és una oportunitat única per submergir-se en el món de la cervesa lambic, conèixer la història, la tradició i els personatges que mantenen viu aquest estil únic.
Cada personatge ens ofereix la seva visió del que significa el concepte lambic des de la seva perspectiva i, alhora, ofereix una mirada crítica a la situació actual, el mercat i el futur d’un estil cerveser referent que ja és patrimoni de la humanitat.
L’entrada és totalment gratuïta, però l’aforament és limitat i és imprescindible fer inscripció prèvia per assegurar la plaça.
No us perdeu aquesta ocasió per gaudir d’un viatge autèntic al cor de la cultura cervesera belga!
_________________________________________________________
Lambostik: taller home brewing amb Brew Home
Si tens curiositat pel món de la cervesa artesana i vols aprendre a fer-ne a casa vine al taller exclusiu i gratuït de homebrewing amb en Dani Ruiz de Brew Home, un autèntic referent en la cultura cervesera. Durant 3 hores, en Dani Ruiz ens guiarà pas a pas pel procés d’elaboració d’una cervesa.
Elaborarem 5 litres de cervesa, des del gra fins a la inoculació de la llevadura, amb explicacions sobre els ingredients, els processos, els estils i la història de la cervesa. També degustarem alguna de les cerveses del festival per entendre millor les seves característiques. El taller finalitzarà amb la inoculació de la llevadura i una introducció a les fermentacions.
Les places són limitades, així que no oblidis inscriure-t’hi prèviament!