

CICLE: Fins que estigui cuit! Una mirada des de l’antropologia de l’alimentació a partir de 4 propostes expositives i patrimonials
Us presentem aquest cicle on mitjançant visites guiades a diferents museus, tractarem diferents aspectes al voltant de l’alimentació a partir dels espais i objectes exposats.
A càrrec d’Agnès Villamor (Antropòloga i mediadora cultural. Comissaria juntament amb la xef Ada Parellada de l’exposició “Què mengem avui?”, produïda pel Museu de Ciències Naturals de Granollers i la Diputació de Barcelona).
4 sessions:
Dissabte 26 d’abril (11.00-13.00h.): Visita al recinte patrimonial del Monestir de Pedralbes.
Dissabte 3 de maig (11,45-13.45): visita al Museu Etnològic i de Cultures del Món-seu Montcada.
Dissabte 10 de maig (11.00-13.00h): visita al Museu Etnològic i de Cultures del Món-seu Montjuïc.
Dissabte 17 de maig (10.00-13.00h.): sobre el comissariat de l’exposició “Què mengem avui?”, xerrada al Museu Etnològic i de Cultures del Món-seu Montjuïc.
Col·labora: Museu Etnològic i de Cultures del Món i Monestir de Pedralbes. Amb el suport de: Departament de Cultura. Generalitat de Catalunya - Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial (OPEI), Càtedra UNESCO d'Alimentació, Cultura i Desenvolupament - Universitat Oberta de Catalunya (UOC).