Fermentació i aprofitament; històries de vida i mort
Taller de conserves a càrrec de Cuchara.
La fermentació és un fet natural que ens mostra les possibilitats infinites de transformació que es donen al nostre voltant. Al llarg de la història els humans hem aprofitat aquesta força imparable per a tractar els aliments, conservar-los, realçar el seu valor gustatiu, fer-los digeribles i també de forma simbòlica, per a rituals i celebracions. A partir de les dinàmiques de la fermentació podem donar valor al procés i la lentitud, emmirallant-nos en els cicles naturals de la vida i la mort.
Acompanyeu-nos en aquesta proposta on parlarem de tot això mentre preparem fermentats vegetals i ens legitimem com a participants en aquest cicle de regeneració, de cooperació i també d'error i destrucció!
Cal portar un pot de vidre (com el de cigrons cuits).
A càrrec de Cuchara. Coorganitzat amb el Centre Cívic de Navas
Inscripcions al Centre Cívic de Navas https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/navas